Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ
Η Co. εξοπλισμού βιομηχανίας Wondery Wuxi, ΕΠΕ, είναι επαγγελματικός προμηθευτής των βιομηχανικών μηχανών. Αυτήν την περίοδο η επιχείρηση παρέχει κυρίως τον εξοπλισμό για την αυτοκινητική βιομηχανία, τη βιομηχανία οικιακών κλιματιστικών μηχανημάτων, τη βιομηχανία θερμικής επεξεργασίας, τη βιομηχανία ηλεκτρικών κινητήρων, τη στερεώνοντας βιομηχανία μερών, κ.λπ. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: θερμαντικό σώμα που κάνει τις μηχανές, τη μηχανή πτερυγίων αργιλίου, τη μηχανή οικοδόμων πυρήνων θερμαντικών σωμάτων αργιλίου, την πλαστική μηχανή στερέωσης δεξαμενών θερμαντικών σωμάτων αργιλίου, το συγκολλώντας φούρνο θερμαντικών σωμάτων αργιλίου, τους λειώνοντας φούρνους μετάλλων, τον ηλεκτρικό φούρνο θερμικής επεξεργασίας, το βιομηχανικό εξοπλισμό HVAC, τη διαπότιση vacuumpressure equipmnet, το φούρνο δαπέδων τζακιού βαγονέτων, το φούρνο ζωνών πλέγματος, τη μηχανή αποσυμπιεστών σωλήνων, την αυτόματη κάμπτοντας μηχανή, τον κύβο διατρήσεων μετάλλων, κ.λπ.
Ιδρυμένη στο έτος 2008, η επιχείρηση έχει αποκτήσει τις πλούσιες εμπειρίες στην ανάπτυξη και το σχέδιο, τον ποιοτικό έλεγχο, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Η επιχείρηση στοχεύει να εξυπηρετήσει κάθε πελάτη με τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία. Η επιχείρηση παρέχει τις στοχαστικές υπηρεσίες όπως τις τεχνικές διαβουλεύσεις, την εγκατάσταση και το δοκιμή-τρέξιμο, την τεχνική κατάρτιση, και τη συντήρηση.
Η επιχείρησή μας είναι επίσης ικανή να σχεδιάσει τα μεταβλητά προϊόντα σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών. Έχουμε εξαγάγει τις μηχανές και τον εξοπλισμό μας στις ακόλουθες χώρες και τις περιοχές: Ταϊβάν (ΚΙΝΑ), Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Πακιστάν, Ινδία, Βενεζουέλα, Βολιβία, Μεξικό, Αργεντινή, Κολούμπια, Αυστραλία, ΗΠΑ, Κένυα, Αιθιοπία, Κατάρ, Αίγυπτος, κ.λπ.
Είμαστε σε θέση τις στοχαστικές λύσεις για κάθε μεμονωμένο πελάτη βασισμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους, που σιγουρεύεται ότι κάθε πιθανός πελάτης ικανοποιεί με την εργασία μας.

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

WUXI WONDERY ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΆΣΣΕΙ τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής του βιομηχανικού εξοπλισμού. Στο έτος 2008 στο έτος 2013, η επιχείρηση παρείχε τις βασικές μηχανές στην αγορά όπως η ημι αυτόματη μηχανή οικοδόμων πυρήνων, μηχανή πτερυγίων 100m/min, ημι αυτόματες πλαστικές μηχανές στερέωσης, ηλεκτρικοί συνεχείς συγκολλώντας φούρνοι αργιλίου. Οι μηχανές όλη η απαραίτητη υψηλής αντοχής εργασία και προηγμένος λιγότερο στο σύστημα ελέγχου.

 

 

Από το έτος 2013 μέχρι το 2018, έχουμε εισαγάγει το προηγμένο solidworks τρισδιάστατο σύστημα σχεδίου για να σχεδιάσουμε τις μηχανές, και έχουμε κάνει το σχέδιό μας εστιάζοντας στην ευκολία λειτουργίας, την ευκολία αντικατάστασης σχεδίασης, και την οθόνη αφής με τη φιλική διάθεση χειριστών. Βελτιώνουμε κυρίως το σχέδιο μηχανών μας για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα, μειώνουμε την εργασία, βελτιώνουμε την ακρίβεια ελέγχου και την ασφάλεια λειτουργίας. Για παράδειγμα έχουμε το σερβο σύστημα διανομής σωλήνων τύπων για τον οικοδόμο πυρήνων για να μειώσουμε την ανθρώπινη εργασία. Έχουμε τη δευτερεύουσα πλαστική μηχανή στερέωσης δεξαμενών 4 για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα. Έχουμε αναπτύξει τη συσκευή συλλογής πτερυγίων για να συλλέξουμε τα πτερύγια στους δίσκους πτερυγίων. Έχουμε αναπτύξει το αέριο και τον ηλεκτρικό φούρνο αργιλίου τύπων συγκολλώντας για να μειώσουμε την κατανάλωση ισχύος, και να κερδίσουμε κόστος λειτουργίας. Έχουμε προωθήσει την πλήρως αυτόματη γραμμή οικοδόμων πυρήνων (από τη μηχανή πτερυγίων, τον οικοδόμο πυρήνων, το πτερύγιο που συλλέγει τη μηχανή, στον οικοδόμο πυρήνων).  Έχουμε αναπτύξει εμείς έχουμε λάβει πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα μας, και δουλεύουμε ακόμα σκληρά για να καταστήσουμε τις μηχανές μας καλύτερες σε λειτουργία. 

 

Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd
Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : WONDERY

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 1-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Wuxi Wondery Industry Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις